Галена се е стопила специално за участието си в Гласът

...
Галена се е стопила специално за участието си в Гласът
Коментари Харесай

Перфектна форма: Галена се стопи за участието си в „Гласът на България”

Галена се е стопила особено за присъединяване си в „ Гласът на България ”, видяха фенове на шоуто. Звездата на фолк сцената до неотдавна беше подложена на критика, че е качила много килограми около безконечните локдауни в страната ни, които се я затваряли у дома с цялостен ледник разполагаем. Явно обаче най-после въпреки всичко се е взела в ръце и е съумяла да влезе в идеална форма.

Само преди три месеца Галена се беше окръглила като балон. Звездата стана за смях пред недоброжелателите си поради прекомерно пухкавите си форми. По табиет тя продължи да се появява по участия, облечена в прилепнали дрешки, а постоянно и с голо коремче. Но гледката по никакъв начин не беше естетична. Телесата на певицата преливаха през ластиците на нейните секси дрешки и разваляха положителното усещане, което тя обичайно умее да прави. Клюкарите незабавно зашушукаха, че евентуално смядовката е бременна за следващ път.

Оказва се обаче, че враговете на певицата се избързали със злорадството. Тя постави всички в дребния си джоб, като се появи в идеална форма в „ Гласът на България ”. Първият епизод от новия сезон на шоуто беше излъчен в неделя по Би Ти Ви, а звездата на „ Пайнер ”, която за първи път е треньор в шоуто, беше меко казано впечатляваща в своите къси панталонки. Краката на Галена изглеждаха съвсем до гърлото, а по стройната й фигура нямаше и диря от непотребни килограми. Нещо повече – тя наподобява по-слаба от всеки път. Певицата е съумяла да смъкна най-малко 10 кг и да влезе в най-хубавата си форма от години. Този резултат е реализиран в границите на по-малко от два месеца. В началото на лятото тя изглеждаше пухкава като захарен памук, а в този момент няма и диря от тлъстинка по тялото й.

Говори се, че с цел да реализира сходен незабравим резултат, Галена не близва бяло брашно и захар. Освен това тя била спряла всевъзможни форми на въглехидрати. Не ядяла картофи и ориз, избягвала даже плодовете. Основното, от което се състояло менюто й, било зеленчуци и бяло месо без сол. Спряла и алкохола, тъй като съдържа прекалено много калории. Певицата обяснявала, че по никакъв начин не й е вкусно, когато седне на масата, само че е подготвена да изтърпи и най-блудкавата храна, когато се огледа в огледалото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР