Галена пак срази феновете. Към темата дали певицата отслабва драстично

...
Галена пак срази феновете. Към темата дали певицата отслабва драстично
Коментари Харесай

Фен целува Галена между краката


Галена отново съкруши почитателите. Към тематиката дали певицата отслабва фрапантно с инжекции за диабетици, както се приказва, тези дни се прибави тази за лековатото й държание. Не че до момента е била консервативна, само че пък не е и правила кой знае какви изцепки по участия, за каквито се появиха видеа неотдавна в обществените мрежи

На скорошно свое присъединяване Галена освен разреши на почитател да целува краката й, а дори го окуражи с необятна усмивка. Първо мъжът на междинна възраст я изненада. Издебна я, когато се приближи по сцената, и се озова тъкмо над него. Приведе се с нацупени устни и я млясна над коляното на левия крайник. Галена по никакъв начин не се смути, не й стана гнусно, камо ли да се разгневи, че чужд си разрешава такива волности. Вместо това, тя повдигна рокля в очакване на още целувки по краката. Мъжът незабавно откликна и нацелува коленете й, а Галена разгорещено се гънеше пред лицето му, написа " Хотарена ".





„ Добре, че си ми другар. Добре, че си ми сестра ”, обяви певицата, предостатъчно ухилена и продължи да пее шлагера си „ Хавана Тропикана ”. За задачата се придвижи по бара, като се озова по-близо до мъжа, който до доскоро целуваше краката й, повдигна така и така възкъсата си рокля и се впусна в кръшен танц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР