Галена отлетя за Германия, часове след като в ролята на

...
Галена отлетя за Германия, часове след като в ролята на
Коментари Харесай

България Онемя От Това, Което Се Случи! Тежки Мутри Са! Преди Малко Обичаната Певица Галена Е Била

Галена отлетя за Германия, часове откакто в ролята на кума благослови брака на Фики Стораро и Гюлджан на 18 октомври. Радостта и вълнението от срещите й с българската аудитория в Мюнхен и Франкфурт били помрачени от противен случай. По време на концерта във Франкфурт автомобилът, с който звездата била докарана до мястото на събитието, бил разрушен.

Престъпниците очевидно са се надявали да се натъкнат на скъпи тоалети и движимости на певицата. Галена извадила шанс - по време на кражбата целият й багаж бил в гримьорната. Не със същия шанс обаче може да се похвали уредникът на турнето - мениджърката Петя Романова, която стои зад всички гастроли на фолк сектора в Съединени американски щати. Куфарът на Романова бил плячкосан от нарушителите.

Местната полиция не е била известена за случая, защото незабавно след концерта певицата и екипът й е трябвало да летят за България.

Притеснен след произшествието, мъжът на Галена, Галин Атанасов, е настоял да я придружи на тура й до Америка през ноември. Хитовата певица ще бъде " черешката на тортата " в програмата на круиз, проведен за българите в Америка и техните фамилии. Галена е поела 4 участия на борда на круизния транспортен съд " Carnival Victory ", който потегля по маршрута Маями - Бахамите на 20 ноември.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР