Галена откри двойничката си и този път не става на

...
Галена откри двойничката си и този път не става на
Коментари Харесай

Това близначката на Галена ли е? СНИМКА

Галена откри двойничката си и този път не става на въпрос за някоя от колежките ѝ, която си е направила пластична интервенция. Фолкзвездата остана без думи в столична дискотека, където видя госпожица, която доста припича на нея и не пропусна да я предложения на сцената.

Изпълнителката, която събра храброст и се завърна към нощните изяви във времена на пандемия, разнообрази изявата си в столична дискотека. Галена потегли на лов за девойки, които наподобяват на нея.

И изненадващо скоро попадна на гореща госпожица. Двете освен наподобяват еднообразно с тъмните си коси и черния жанр на обличане, само че даже имат идентична форма на устните си. Нещо повече - с цел да затвърдят еднаквостта си, фолкаджийката и фенката на кръшните ритми застанаха една до друга и започнаха да танцуват изцяло идентично. А на напред във времето блестящо изпъкнаха безпределно дългите им крайници.



Изявата им беше съпроводена с бурните овации и крясъци на мъжката част от публиката. Нетипично за нея, този полъх Галена беше заложила на много разголена визия, която мъчно се вписва в облика на майка на две деца, разясниха фенове на чалга мелодиите.

Със свръхкъса рокля и бюстие тя повече показваше, в сравнение с скриваше тялото cи. От много време Галена е част от една насмешка, обвързвана с някогашната й другарка, а в този момент музикална врагиня Преслава, написа „ България Днес “. След като втората си oпeрира носа, двете станаха притеснително идентични и това не се понрави на почитателите им. Подобна орис застигна и Камелия и Емилия, които след корекциите на носовете си също станаха като близначки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР