Галена, която от близо десетилетие е номер едно в попфолка,

...
Галена, която от близо десетилетие е номер едно в попфолка,
Коментари Харесай

Брутално! Краят на Галена идва... Мъката на милиони е огромна... Галин и синовете й са в шок

Галена, която от близо десетилетие е номер едно в попфолка, съсвсем скоро повече може в никакъв случай да не се покаже на сцената. Певицата обмисля своето пенсиониране, въпреки да няма още 40 година

Истината е, че 38-годишната чалга дива в последната една година боледува прекалено много, което се отразява на здравето й. Изследванията посочили, че Галя има изцяло срината имунна система, което е резултат от 20-годишното й недоспиване.

Галена изгря през 2004 година И до през днешния ден тя е една от най-търсените и надлежно най-заетите попфолк певици. Цели 20 години тя не е серпантина да живее нощем, обикаляйки питейни заведения и нощни заведения. Всичко това обаче е раздрусало здравето на брюнетката и имунитетът й съвсем е унищожен.

На всичкото от горната страна Галя сама се докара дотук, тъй като дълго време си инжектираше инсулин, без да е диабетик, като по този начин смяташе, че ще отслабне. Уви, по този начин единствено изтормози организма си.

Певицата към този момент анулира идващия си концерт, а участията й се разреждат от ден на ден. Злите прогнози са, че най-после фолк дивата може изцяло да слезе от сцената най-малко за няколко години, както направи Мария.

Ако Галена го стори, ще разчита на издръжката на Галин, което в никакъв случай не му се е нравело. Вафленият необут държи дамата до него също да работи. Синовете на Галя също не са привикнали тя да си е вкъщи по през целия ден, а и никой младеж не желае майка му да е нон-стоп у дома.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Галена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР