Галена, която наскоро роди втори син Александър на мъжа си

...
Галена, която наскоро роди втори син Александър на мъжа си
Коментари Харесай

Галена няма да вдига сватба с Галин! Сподели как е влязла във форма след бременността

Галена, която неотдавна роди втори наследник Александър на мъжа си Галин, показа по какъв начин толкоз бързо е влезнала във форма, разбра HotArena.

Певицата почнала да тренира 20 дни след секциото и в продължение на три месеца всеки ден ходела във фитнес залата. Не спазвала диети, просто изключила въглехидратите от менюто си. На самото раждане Галин не участвал до нея в родилната зала, само че стоял извън с нейната майка, писа „ Уикенд “.

„ След  40 минути съумях да си гушна детето и беше неповторимо. Със Стефан това не ми се случи, защото той 20 дни беше в кувьоз. Александър е малко по-непослушен от брат си Стефан и още от бебе демонстрира темперамент ”, описа Галена в изявление за светското списание „ LOVE Style ”. Тя разяснява и другия периодически слух, че с половинката си Галин възнамеряват женитба. Не считали да вършат сеир на хората и по тази причина не обмисляли да се венчаят. Обсъждат обаче тематиката за още деца.

„ Галин стартира да си прави устата и за още едно дете, като към този момент даде обещание да бъде момиченце. На този стадий не съм подготвена. Деца елементарно се вършат, само че те се нуждаят от грижа и внимание. Затова – всяко нещо с времето си. Синът ни Стефчо споделя, че желае още две близначета – момченца. В първите няколко дни той изпитваше ревнивост и в този момент си го признава. Още като бях в родилното, пристигна и сподели: „ Повече бебета – не! ”. Тези дни ми се извини и сподели, че не е бил прав ”, споделя фолк звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР