Галена и Преслава, две хитови имена в поп фолка, които

...
Галена и Преслава, две хитови имена в поп фолка, които
Коментари Харесай

Галена проговори за Преслава!

Галена и Преслава, две хитови имена в поп фолка, които към момента са в смразени връзки

Двете съвсем едновременно стартираха кариерите си в „ Пайнер “ и даже делели една квартира в предишното. Когато още били напълно млади и незнайни.

Преди два-три дни Галена отпразнува двадесет години на сцената. Същата годишнина означи и Преслава. Преси е на отмора в Тайланд и Сингапур със фамилията си.

Но тя не не помни да поздрави обичаната си аудитория за поддръжката, както и да „ издаде “ тайната си, че без музиката си не би се чувствала жива.

Същото направи и Галена. На въпрос на почитателите дали двете са се поздравили, половинката на Галин Вафлата отговори утвърдително.

„ Да, поздравихме се с Преслава за юбилеите. Пожелахме си да устискаме още десетина години,        пък след това ще му мислим “, отговори уклончиво Галена.

Мнозина заподозряха, че двете не са се поздравили, а Галена единствено „ отбива номера “. Но пък, в случай че в действителност са го създали, въпреки всичко това приказва добре за двете.

Галена отпразнува годишнината в тузарско заведение, където имаше присъединяване. Но сътрудниците й я изненадаха прелестно. Сред тях бяха Азис, Галин, Меди и други, които подготвиха лъскава декорация, особено за нея.

Галена разкри още пред почитателите си, че имала желание да направи независим концерт. Но защото предходната година имала здравословни проблеми, по тази причина го отсрочила за бъдеще.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР