Галена е замислила да нанесе такъв бомбастичен удар към продуцентите

...
Галена е замислила да нанесе такъв бомбастичен удар към продуцентите
Коментари Харесай

Галена нанесе жесток удар на Пайнер, отказа се от...

Галена е замислила да нанесе подобен натруфен удар към продуцентите си от " Пайнер ", след който сигурно свят ще им се завие, написа Шоу. Този път атрактивната брюнетка никак не си поплюва с това деяние!

Фолкзвездата отпътува на американско турне в края на месец ноември, което значи, че това автоматизирано отстрани уговорката й към обичайния огромен концерт по случай 18-годишнината на " Планета ", който ще се организира на 3 декември.



Феновете на Галена, които сигурно другояче щяха да заемат своите места в залата, е изцяло допустимо даже и въобще да не отидат в отсъствието на своята фаворитка, написа " Хотнюз ".

Липсата на Галена, също по този начин, отваря необятно вратата и на една от огромните й съпернички в сектора - Преслава, на която съвсем несъмнено ще бъде поверена достойнството да закрие вечерта.



Любопитна детайлност е, че това не е първото отсъстве на Галена на концерт на " Пайнер ". Преди години тя не се появи на музикалните награди на компанията, с цел да няма повече недоволни от награждаването. И дали поради този неин протест или не, само че призове към този момент не се раздават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР