Галена е загубила всичко красиво и женствено в лицето си.

...
Галена е загубила всичко красиво и женствено в лицето си.
Коментари Харесай

Фенове на Галена ПОТРЕСЕНИ: Вече изглеждаш зловещо, като гримиран труп от филм на ужасите си!

Галена е изгубила всичко красиво и женствено в лицето си. Фолкаджийката към този момент е изцяло неузнаваема и напряко страшна и в тяло, и в лице. Няма и помен от закръглените бузки на фолк дивата, нито от живеца в погледа й.



Лицето на силиконовата бомба е извънредно едва и с остра брадичка, която наподобява по този начин, като че ли ще те прободе. Смядовката умерено може да играе в някой филм на ужасите, като дори ще е много бюджетна, тъй като няма да й е нужен грим, с цел да има заплашителен тип. Хитовата певица го докарва на визия на Круела Девил – ужасната дама, която желае да си направи палто от кожата на 101 далматинеца.

„ Прилича на гримиран мъртвец от филм на ужасите. Направо е страшна! Как може да се харесва по този начин? Няма ли кой да я спре да отслабва и да си прави корекции ” - питат се в обществените мрежи.

Ужасният й тип се дължи от елементи на инжекциите, с които се вталява, въпреки това са и корекциите, които си направи през годините. Чалга дивата има най-малко 6-7 усъвършенствания по фейса си и е похарчила към 50 бона за интервенции и процедури. Само на носа има три интервенции. Звездата на жанра се е трансформирала в фанатик на козметичните корекции.

Половинката на вафления необут Галин има и изкуствена конска усмивка. Близки до певицата издават, че за операцията тя е броила сумата от 50 000 лв. – предните й зъби, да вземем за пример, са напълно сменени с фасети, които са финален вик на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в извънредно съвременна стоматологична клиника, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР