Галена е поредната звезда у нас, която взе важното решение

...
Галена е поредната звезда у нас, която взе важното решение
Коментари Харесай

Галена го направи! Певицата взе важно решение за здравето си и предприе сериозна стъпка

Галена е следващата звезда у нас, която взе значимото решение да се имунизира против новия вирус, който прекатурна света. Певицата приканва почитателите към имунизиране и ясно сподели, че не има вяра на никакви конспирации и дава образец с дейностите си. Певицата показа фотография на story в Instagram, на която се вижда по какъв начин се подлага на имунизацията.

Виж още: Сестри Лозанови отново го направиха: Николета и Велина в рискова композиция!

Кадърът е съпроводен от стикер с надпис " Ваксините избавят животи ". Не излиза наяве в кой медицински център е била и коя е имунизацията, на която Галена се е спряла. Важното обаче е друго - апелът на изпълнителката към всички останали да последват образеца ѝ.

Виж още: От зубърка до съдбовна и секси супер жена: DARA избухна с нов шлагер и неповторимо видео

Припомняме, че певицата изкара вируса преди година дружно с единия си наследник. Най-тежкият интервал бил първоначално, когато се показало извънредно главоболие.

" Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се постановяваше да звъня на огромния ми наследник, с цел да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият противен ден ", описа през юли 2020 година Галена, като посочи, че и преди имала подобен дискомфорт и поради това не обърнала внимание първоначално, само че нещата траяли дълго време и създали тест.  За благополучие изпълнителката и детето ѝ оздравяха и в този момент са добре, само че Галена е безапелационна - единствено с всеобщо имунизиране ще преборим вируса. 

Междувременно звездата се готви и за огромна музикална премиера. Певицата ще показа най-новото си видео към парчето " Ти не си за мен ", а почитателите чакат песента да се трансформира в идващия летен шлагер на любимката им.

Виж още: Дъщерята на Кака Лара подвигна щура женитба, омъжи се за огромната си обич

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР