Галена е определено еталон за качество в поп-фолк средите. Тя

...
Галена е определено еталон за качество в поп-фолк средите. Тя
Коментари Харесай

Галена е на върха за пореден път, какво сподели певицата

Галена е несъмнено пример за качество в поп-фолк средите. Тя постоянно задава тона в музикално, само че и фешън отношение.

Нейните планове постоянно се открояват с автентичност, само че и провокация. Талантливата певица прави оценка триумфите си, само че знае, че дължи всичко и на почитателите, които не престават да я поддържат във всяка нейна кариерна стъпка.

Последният месец несъмнено бе много сполучлив за Галена. Най-новата ария на Галена " 100 живота " се трансформира в цялостен шлагер за дни. За един месец видеото към този момент има над 7 млн., гледания.

Виж още:

Певицата се обърна към многочислените си почитатели в Инстаграм. Ето какво показа тя:

" Благодаря на всеки един от вас, който слушаше, гледаше и обичаше “100 живота ” през последния 1 месец! Това, че тази ария влезе толкоз бързо в сърцата ви, даже без опцията да я изживеем дружно на моите участия, значи извънредно доста за мен. Нямам самообладание да ви видя още веднъж " – написа звездата в обществената мрежа.

" 100 живота " е една от обичаните ѝ песни, която подрежда в Топ 5 на своите планове. Певицата не крие желанието си скоро песента да бъде показана и на клубната сцена.

Виж още:

" Щастлива съм, че " 100 живота " съумя да ви развълнува толкоз доста и извънредно скърбя, че не можем да си я пеем дружно. Това беше повода да я забавя толкоз, в действителност желаех да се насладя онлайн на тази страст с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, само че в този момент желая да чуя и видя вас! ", написа преди време певицата.

Скоро огромната звезда стана чества рожден ден. Певицата стана на 35 г. 

За празника певицата показа в Инстаграм: 

" Свикнала съм да се усещам по различен метод по това време на годината. Моят празник постоянно е бил част от едни по-специални мотиви през май. Няма да скрия, че това ми липсва, липсвате ми и вие! Ще употребявам правото си на предпочитание през днешния ден и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем още веднъж дружно! Благодаря ви за поздравите и пожеланията, за цялата любов, която чувствам в известията ви, за най-прекрасния подарък — вашата обич! Щастлива съм! Заради вас! ", написа искрено певицата.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР