Галена е една от най-ярките ни звезди във фолка, но

...
Галена е една от най-ярките ни звезди във фолка, но
Коментари Харесай

Галена с шокиращи разкрития: В какви отношения е с мъжа си и кога са имали криза в отношенията

Галена е една от най-ярките ни звезди във фолка, само че това не значи, че е не запомнила за корените си и първите години, когато се е опитвала да пробие в шоубизнеса. Извън сцената тя се разказва като доста същинска, земна, прочувствена, само че крепко стъпила на земята. В ново изявление тя показа, че не желае хората да я хвалят, да ѝ вършат непотребни четки, тъй като се усеща неловко от огромните хвалби.

Успехът ѝ не идва за пет минути, а с доста упорита работа и неизменност, само че също взаимни отстъпки в персонално отношение. Певицата признава, че получава обаче поздрави от сътрудници, които не извършват попфолк, само че правят оценка това, което прави и наблюдават работата ѝ. Галена обаче прави разлика сред театрално държание и персонален живот.

Виж още: Отново сама? Мария се разделила с новия след гневен скандал, изтри семейството му и фотосите

В всекидневието си е тотално друга жена, само че на сцената е боец. Вероятно малко хора знаят, че преди години певицата не е отменила коледно присъединяване, а е отишла с много тежка бъбречна рецесия. Галена спазила ангажимента си и отишла сякаш единствено за пет минути, с цел да изпее дни ария и да се извини на хората, само че по този начин била превзета от публиката, че останала цели 40 минути, с цел да пее. Именно поради такива обстановки се дефинира като мъжко момиче.

Сериозно се отнася към специалността, само че и персоналния си живот. Тя дължи това на обстоятелството, че асцендетът ѝ е Скорпион и не крие, че си е правила персонален хороскоп. Тя е зодия Близнаци, само че Скорпион я владее много, не понася лицемерите и не прости, когато някой не се отнася с нея правилно. 

В последно време се появиха много клюки, че Галена и Галин са се разделили, само че нищо от това не е истина. Двамата са вече  от 14 години в брак, имат две деца и Галена показа, че точно той е най-голямата ѝ канара. Като всяка друга двойка, по този начин и те са имали проблеми и спешни моменти. За тях подобен сложен стадий била на седмата година от брака, когато Галин се чувствал подценен, а Галена се опитвала непрекъснато да лавира сред него, фамилията и работата. Двамата въпреки всичко се справили и през днешния ден имат баланс. През седмицата работи крепко три дни, а в останалите се грижи напълно за фамилията си. Така са намерили по какъв начин да се оправят с напрежението и неналичията, признава певицата.

Виж още: Ким Кардашиян и Кание Уест се събират? Забелязаха двамата на сантиментална среща

Външният тип и поддържаката са доста значими за звездата и призна, че се грижи за кожата си при положителни кожни лекари. Сега се подложила на " вампирски лифтинг ", само че не се плаши от стареенето, тъй като дамите в рода ѝ наподобяват прелестно на годините си. Импланти в гърдите е другата промяна, на която Галена се е подложила през годините. За тялото също се грижи, като внимава какво яде, от известно време прави два пъти годишно режима на Петър Дънов с жито - през февруари и през есента, и 10 дни се пречиства физически, прочувствено и душевен. Иначе спортува пилатес, прави много стречинг и обича по-леките извършения.

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР