Галена докара участниците във „Фермата“ до див възторг, след като

...
Галена докара участниците във „Фермата“ до див възторг, след като
Коментари Харесай

Галена развъртя чука и микрофона във Фермата

Галена докара участниците във „ Фермата “ до див екстаз, откакто се появи изненадващо в предаването . Певицата дойде в стопанството по случай рождения ден на един от участниците - Любо, който има бизнес в Щатите. Двамата се познават от турнетата на изпълнителката в Чикаго, където предприемачът живее от години и не пропуща нейни изяви. Облечена с къса дънкова рокля в комбиниране с високи велурени ботуши, Галена не чака специфична покана и самоуверено поведе хорото във „ Фермата “.

Фолкзвездата повдигна духа на кандидатите за стоте бона с осъществявания на най-вълнуващите български национални песни, разпали ги с фолккласики и показва непредвиден рок гений, като въодушевено изпя „ Черната овца “ на „ Ахат “ и „ Да те копнея “ на „ Сигнал “. Вкъщи мaлкият ми cин cутрин, oбeд и вeчeр cлушa „ Rаmmstеin “. Кaзвaм му: „ Мoжe ли мaйкa ти дa e фoлк пeвицa, a у дома дa пeeм „ Du Hаst “? “, пoшeгувa ce Гaлeнa прeди риaлити гeрoитe дa я изпрaтят c aплoдиcмeнти.

След като Галена остави микрофона, участниците я провокираха да забиее 10 пирона. Изненадващо, тя освен се развъртя с чука, само че и наряза дъска с трион, до момента в който риалити героите разпалено я подкрепяха с възгласи: "Давай! “, "Можеш! “, "Дишай! “. Певицата показа, че като дребна постоянно се въртяла в работилницата на татко си и още тогава била хала в чука. “Чувствам се заредена, усещам се горда българка, усещам се същински щастлива, тъй като има такива излъчвания като "Фермата ", които, в случай че сме не запомнили, ни напомнят кои сме, от кое място сме и от кое място сме тръгнали.”, показа изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР