Галена дължи всички свои успехи не само продуцентите си от

...
Галена дължи всички свои успехи не само продуцентите си от
Коментари Харесай

Галена: Без мъжа си нямаше да успея!

Галена дължи всички свои триумфи освен продуцентите си от „ Пайнер ”, нито единствено на стилиста си Добромир Киряков, с който крои тактики за всяка своя театрална поява, фотосесия или клип. Чалга фурията, която завладя фолк класациите с последния си шлагер „ Сърце ”, признава заслугите за блестящата си кариера на мъжа си Галин. И няма поради финансовата му поддръжка, научи HotArena. 

„ Той е моята най-голяма опора! Когато не се усещам добре, е до мен, когато побеждавам, отново е до мен! Наистина без него, нямаше да се оправя толкоз години ”, показа хитовата певица, която с изключение на с конкуренцията, би трябвало да се бори и с периодически клюки, които плашат да разклатят нервната й система. С времето Галена сякаш привикна със сплетните в сектора, само че надали щеше през днешния ден да ги посреща със хладнокръвие и усмивка, в случай че не бе Галин. 
„ За момент не се е повлиял от медийни спекулации, хорски приказки и клевети... Той просто има вяра до последно в мен и аз в действителност доста му благодаря! ”, споделя Галена и добавя, че не постоянно им елементарно.

Мъжът й, който е производител на известните вафли „ Боровец ”, от време на време си разрешавал да се изрича, че не я пуска по участия. Уж на подбив, само че певицата си знае, че не е елементарно за обичания й да прави взаимни отстъпки с кариерата й, да приема честите й пътувания, да не я ревнува, а когато не е у дома, самичък да се оправя с грижите за двамата им сина. И в моментите, в които правел подмятания, че е срещу театралните й изяви, Галена е сигурна в неговата поддръжка, написа " Уикенд ".

„ Знае, че в случай че изиска от мен да спра с кариерата си, просто ще счупи моето сърце... Не го е желал, само че пък за сметка на това, споделя на децата: „ Колко е хубаво мама да си е у дома? Нали ще е доста хубаво мама всеки ден да си е у дома? ”. Наистина наличието на дамата, на майката е значимо... До ден сегашен ми повтаря какъв брой е влюбен в мен и споделя на децата: „ Виж мама какъв брой е хубава през днешния ден! ”. И по този начин възпитава децата в действителност да почитат дамата. Не единствено тяхната майка, а дамата ”, гордее се Галена. 

Звездата, която на сцената и в клиповете си прави усещане на самоуверена и нахакана кокона, в действителност постоянно се съмнява в себе си. Затова не е учудващо, че Галена се стреми да е перфекционист във всяко отношение. „ Галин ми вдъхва самочувствие и кураж ”, издава певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР