Галена бележи пореден успех в Сърбия. Дуета й с Миле

...
Галена бележи пореден успех в Сърбия. Дуета й с Миле
Коментари Харесай

Сръбски водещ се обясни в любов на Галена

Галена бележи следващ триумф в Сърбия. Дуета й с Миле Китич " Добре ли си " направи своята премиера в сръбската " Гранд " в предаването " Zvezde Granda Specijal ", написа Шоу.


Наши източници издадоха, че Галена е получила голямо почитание от сръбската аудитория. Оказа се, че изпълнителката на `Знам диагнозата " е измежду най-популярните български звезди в западната ни съседка.



Чалга дивата е гостувала и в малкия екран на Драгана Миркович, а изявлението ще бъде излъчено точно на рождения ден на Галена (21 май - б.а.). От екипа на малкия екран създали дребен подарък към нашенката - торта, а по-късно и Миле Китич се разписа с неповторима изненада.

Водещият на предаването пък се развълнувал дотам, че признал на Галена, че му е обичаната певица. От доста време се опитвал да реализира контакт с нея и да му гостува. Около 3 часа продължи изявлението с нейния обожател, който искаше да научи всички за живота и кариерата й.



Галена и Миле се оказаха добър тандем. Наш източник издаде, че към новия дует не стопират да валят предложения за общи участия. На 22 септември двамата ще се качат още веднъж на една сцена - в заведението на мъжа на Галена - Галин, което се намира в Арбанаси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР