Galaxy XCover 5 е защитен смартфон за използване при всякакви

...
Galaxy XCover 5 е защитен смартфон за използване при всякакви
Коментари Харесай

Galaxy XCover 5 – здрав смартфон за използване „на терен”


Galaxy XCover 5 е предпазен смарт телефон за потребление при всевъзможни условия
(снимка: Samsung)

Наскоро Samsung разгласи Galaxy XCover 5 – здрав смарт телефон за потребление в сложни условия от консуматори, които непрекъснато са в придвижване. Проектиран за работа на открито или в производството, моделът съчетава устойчивост с улеснение. Отличава се с усъвършенствана сензитивност при досег и опция за потребление с ръкавици, с лесна за зареждане, сменяема батерия за през целия ден работа.

Galaxy XCover 5 дава отговор на провокациите, с които служащите постоянно се сблъскват при работа с мобилно устройство при разнообразни условия. С усъвършенствана резистентност на удари, моделът устоя на изпускания от височина до 1,5 метра. А клас IP68 за прахо- и водоустойчивост значи, че може да бъде потънал в над метър вода за повече от 30 минути.

И защото от експертите постоянно се изисква да носят ръкавици като защитна мярка, XCover 5 идва със специфична функционалност Glove Touch. Тя усилва чувствителността при досег и разрешава на потребителите да работят с устройството, до момента в който носят ръкавици.

Чувствителният на досег Galaxy XCover 5 може да се употребява и с ръкавици
(снимка: Samsung)

Този смарт телефон пази и поверителната информация на бизнеса. Хардуерът на Galaxy XCover 5 е предпазен от Samsung Knox – платформата за сигурност от високо равнище на корейската компания. Тя предлага цялостна отбрана, внедрена на всяко едно равнище на устройството, от процесора до приложенията. Samsung Knox пази поверителната бизнес информация в действително време и реагира превантивно на закани, свързани с външни намеси.

Galaxy XCover 5 е заздравен с технологии, основани в партньорство сред Samsung и сътрудниците на компанията, включително необятен набор от бизнес сюжети, както и опция за консолидиране на функционалността „ уоки токи ” в Microsoft Teams. Функцията „ push-to-talk ” разрешава на потребителите да поддържат връзка между тях през целия ден просто с едно натискане на бутон.

Задната 16MP (F1,8) камера снима професионални изображения и видеоклипове
(снимка: Samsung)

Потребителите могат също да конфигурират кои приложения да започват посредством XCover Key – персонализирана функционалност, която предлага достъп с едно допиране до най-често употребяваните функционалности като LED фенерче, незабавни повиквания или навигация.

Снабден с мощен процесор Exynos850, 4GB RAM и до 64GB вътрешна памет, Galaxy XCover 5 е устройство, които посреща потребностите на бизнеса. Издръжливата, сменяема батерия от 3000 mAh поддържа бързо зареждане посредством USB и POGO щифтове – потребителите се нуждаят от по-малко време за зареждане и имат повече време за работа.

Galaxy XCover 5 е резистентност на удари, като устоя на изпускания от височина до 1,5 метра
(снимка: Samsung)

Моделът разполага с една 16MP (F1,8) задна камера, която е способна да снима професионални изображения и видеоклипове. Чрез функционалността Live Focus обектът в кадърa се откроява, а предната 5MP (F2.2) камера е предопределена за видеоразговори. Функцията Samsung Knox Capture разрешава сканиране посредством телефона.

Смартфонът на Samsung дава отговор на клас IP68 за прахо- и водоустойчивост
(снимка: Samsung)

Galaxy XCover 5 включва още доста функционалности, които оказват помощ в работата на потребителите на закрито и навън. LED светкавицата, ситуирана на гърба на телефона до камерата, може да се употребява като фенерче, подпомагайки зрението в затъмнените сектори или пространства. Наличен е и NFC чип, с помощта на който телефонът може да се употребява като електронен портфейл или транспортна карта от консуматори, пътуващи до работата с публичен превоз.

Galaxy XCover 5 ще бъде разполагаем в България от месец май 2021 година, оповестиха от Samsung. Цената на издръжливия смарт телефон с корейската марка към момента не оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР