Galaxy S9 Tab на Samsung беше едно от най-големите технологични

...
Galaxy S9 Tab на Samsung беше едно от най-големите технологични
Коментари Харесай

`Късмет на тегленето` Сделката от £20 може да бъде най-евтиният начин да получите най-новия таблет Galaxy S9 на Samsung

Galaxy S9 Tab на Samsung беше едно от най-големите софтуерни издания през предходната година, екипиран с усъвършенстван екран и по-бърз процесор. И една малко евентуална нова софтуерна договорка може да накара почитателите да вземат модела Ultra от £1000+ единствено за £20, макар че има една измама.

Най-голямото устройство в гамата, Tab S9 Ultra нормално ще ви коства £1349 на цена, подкрепена от своя Super AMOLED екран, по-бърз процесор и по-голям размер – елементарно е да видите по какъв начин работи това леко устройство преминете от доста по-обемисти преносими компютри. И при една договорка може да го получите единствено за £20.

Това е най-новата договорка за Mystery tech на Wowcher, оферта за извършване на покупки в жанр на шанс, при която обнадеждените купувачи на технологии заплащат избрана цена от £10, с цел да опитат да се снабдят с първокласно софтуерно устройство от просто безжично зарядно устройство за сешоар Dyson Supersonic, преносим компютър HP Pavillion, Apple Watch SE и, несъмнено, нашия маркиран Galaxy Tab S9 Ulta.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР