Galaxy S22 Ultra се превърна в един от най-очакваните и

...
Galaxy S22 Ultra се превърна в един от най-очакваните и
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S22 Ultra - най-доброто от Galaxy S и Note в един телефон

Galaxy S22 Ultra се трансформира в един от най-очакваните и коментирани смарт телефони напоследък, а през днешния ден Samsung ни сподели, че това по никакъв начин не е било инцидентно.
 Samsung Galaxy S22 Ultra, SellCell и какъв е ползата на потребителите по отношение на идния флагман
Колко хора биха си купили идния Samsung Galaxy S22 Ultra

Добри вести за Samsung

Новата серия Galaxy S22 е към този момент факт, а флагманът S22 Ultra съставлява самобитен микс от най-интересните и харесвани черти на серията Note и Galaxy S, събрани в едно.

За разлика от миналогодишния S21 Ultra, тазгодишният модел е със особено поделение за S Pen, като стилусът е освежен и с до 70% по-бърз отпреди.
 Снимка 562849

Телефонът е с грациозен дизайн, сходен на последния Note, само че има забележими промени в дизайна на камерния модул.

Лицето му е заето от значителен и двойно закривен AMOLED екран с QHD+ резолюция и адаптивна периодичност на освежаване, варираща съгласно образното наличие от един до 120Hz съгласно.

Екранът разполага и с Eye Comfort Shield - технология с изкуствен интелект, която контролира синята светлина, тъй че да не натоварваме очите си в избрани часове от деня.
 Снимка 562856

Под него пък е вместен усъвършенстван датчик за пръстов отпечатък.

Отворът за селфи камерата е относително дребен и е поместен централно в горната част на екрана, а самата камера е с цели 40 мегапиксела резолюция.

Задната камера обаче е надалеч по-вълнуваща и разчита на общо четири датчика - основният датчик е с необятен ъгъл и 108 мегапиксела, има и втори широкообхватен датчик с 12 мегапиксела, и две телефото камери с по 10 мегапиксела, предлагащи сред 3х и 10х оптичен зуум.
 Снимка 562852

Камерата обаче още веднъж е със Space Zoom благоприятни условия, които ни дават до 100х цифров зуум, като за качеството на доближените фотоси се грижи още веднъж технология с изкуствен интелект, която Samsung назовава AI Super Resolution.
 Снимка 562854

Флагманските модели на Galaxy S и Note нормално са същинско наслаждение за феновете фотографи и видеографи, защото разполагаем имаме най-различни разновидности и режими на снимане, които при сегашния модел можем да управляваме частично и посредством S Pen.
 Снимка 562855

Процесорът е създаден по четири-нанометрова технология, като в Европа чипсетът ще е Exynos 2200, a в Съединени американски щати и Китай Samsung ще предложи S22 Ultra със Snapdragon 8 Gen 1.

И в двата случая чакаме телефонът да е измежду водещите на пазара през тази година във връзка с продуктивността, като имаме следните варианти: 8GB RAM/128GB памет и 12GB RAM с 256GB/512GB/1TB.

Вариантът с 1TB памет обаче няма да е разполагаем за нашия пазар.
 Снимка 562850

Батерията от 5000mAh би трябвало да е изцяло задоволителна да зареди мощния хардуер и огромния екран, само че, уви, още веднъж няма адаптор за зареждане в комплекта.
 Снимка 562853

Телефонът идва с конфигуриран Android 12 и One UI 4.1, а и апаратът, и S Pen са с IP68 рейтинг на отбрана - другояче казано, би трябвало да устоят до 30 минути на пет метра дълбочина в сладка вода.

Както нормално, Samsung подтиква ранните поръчки на флагмана си, предлагайки безвъзмездни Galaxy Buds Pro слушалки, в случай че създадем поръчка преди 25 февруари.
 Снимка 562911

Цените на Galaxy S22 Ultra стартират от 2449 лева за модел с 8GB RAM/128GB и доближават 2849 лева за разновидността с 12GB RAM/512GB.
 Samsung The Freestyle и по какъв начин да планираме една незабравима година
The Freestyle проект за годината

Време е за нови завършения и нови джаджи

Galaxy S22 Ultra безспорно ще притегли много интерес измежду почитателите на Android и Samsung, най-малкото тъй като слага началото на нова епоха за водещите серии смарт телефони на корейския производител.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР