Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава,

...
Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава,
Коментари Харесай

Биткойн: Вижда се светло бъдеще за криптовалутата – Galaxy Digital

Galaxy Digital показа обява в блога си, в която акцентира, че на хоризонта се задава огромно бичо събитие за Биткойн.

В отчета се показва, че две събития, свързани с предлагането, ще повлияят на бъдещето на BTC като едното ще бъде бичо, а другото може да бъде мечо.

Бичи катализатор: четвърти халвинг на Биткойн

Първото бичо събитие е четвъртият халвинг на Биткойн , който е плануван да се състои през април 2024 година Халвинг събитията се случват на всеки четири години и понижават броя на новите монети, които навлизат на пазара.

В исторически проект тези събития съответстват с огромни възходящи ценови трендове, защото намаляването на предлагането дава отговор на нарасналото търсене.

В обявата в блога на Galaxy Digital се показва:

 halving bull runs

В отчета също по този начин се показва, че халвингът от 2024 година ще сложи BTC измежду най-твърдите съществуващи активи, познати на човечеството, по-ниско единствено от историческите активи за предпазване на стойност като златото и среброто.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Адреси за струпване, които подхранват възхода

Galaxy Digital означи и бичата наклонност при натрупването на Биткойн. Данните за веригата допускат продължаващо акумулиране на активи, като общият брой на адресите с баланс, друг от нула, продължава да пораства. Над 45 милиона адреса имат BTC, а доста от тях са получавали само Биткойн, което значи, че в никакъв случай не са го харчили. Тези по този начин наречени са се нараснали внезапно през последния месец.

 non zero addresses

Фактор за мечи пазар: Mt. Gox

Потенциален мечи фактор за пазара е опцията огромното предложение на Биткойн от несъществуващата крипто борса Mt. Gox да залее пазара, защото се трансферира към кредиторите.

Galaxy Digital обаче твърди, че това е малко евентуално, въз основа на нейни изследвания и диалози с кредитори на Mt. Gox. Според документите от септември 2019 година синдикът по несъстоятелността на борсата има 141,686 BTC плюс пари в брой и BCH .


 


Заключение: Бъдещето на Биткойн

Докладът на Galaxy Digital демонстрира обещаващо бъдеще за Биткойн. Халвингът и възходящият брой на адреси за струпване са позитивни знаци за най-популярната криптовалута в света.

Въпреки това, евентуални пазарни фактори като да вземем за пример предлагането на Mt. Gox, биха могли да повлияят на пазара. Въпреки тези евентуални опасности, през последните години Биткойн означи доста приемане и всеобщо самопризнание, а бъдещето на криптовалутата наподобява ярко.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР