Галатасарай поднесе една от големите изненади във втория кръг от

...
Галатасарай поднесе една от големите изненади във втория кръг от
Коментари Харесай

Галатасарй шокира Манчестър Юнайтед като гост и го остави без актив и след втория кръг в Шампионската лига

Галатасарай сервира една от огромните изненади във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига, надигравайки с 3:2 като посетител на " Олд Трафорд " тимът на Манчестър Юнайтед.

Срещата в " Театъра на фантазиите " стартира по-добре за домакините, които взеха преднина след 17 минути игра, когато Расмус Хьойлунд засече с глава от близко центриране на Маркъс Рашфорд.

В 23-ата минута обаче пристигна първата от няколкото съществени неточности в защита на " алените дяволи ", а в този случай от нея се възползва някогашният състезател на клуба Уилфред Заха, който изравни резултата.

През второто полувреме футболистите на Ерик загар Хаг натиснаха своя противник и в 67-ата Хьойлунд наказа неправилност на защитник на гостите, давайки още веднъж задатък на своя отбор. Няколко минути по-рано пък друго попадение на датчанина бе анулирано поради засада.



Няма и пет минути след втория гол на Юнайтед защитата на отбора още веднъж капитулира, а този път прецизен за Галатасарай Керем Актюроглу, който за повторно възвърне равенството.

В 77-ата минута неточност на вратаря Андре Онана подари топката на Дрис Мертенс, а в опит да предотврати нов гол във вратата на своя отбор Каземиро повали белгиеца в наказателното поле, което му донесе и втори жълт картон, а също така гостите от Турция получиха право да изпълнят дузпа.

За благополучие на домакините Мауро Икарди пропусна да означи от бялата точка, само че скоро по-късно аржентинският голмайстор се възползва от следващия безпорядък в защитата на " алените дяволи " и с грациозен завършващ удар донесе успеха на Галатасарай.

По този метод турският първенец излезе на 2-ото място в класирането в тази група " А " с актив от 4 точки, до момента в който Манчестър Юнайтед остава на дъното без актив. Лидер е Байерн Мюнхен с 6 пункта след днешния сложен триумф като посетител на Копенхаген, до момента в който датчаните са на 3-ата позиция с 1 точка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР