Гълъб с огромни размери на брега на Камчия е вече

...
Гълъб с огромни размери на брега на Камчия е вече
Коментари Харесай

Втора огромна пясъчна рисунка се появи на българското Черноморие

Гълъб с големи размери на брега на Камчия е към този момент най-голямата пясъчна рисунка в света. Огромният гълъб e позициониран върху повърхност от 25 000 квадратни метра (272 738,22 кв. Фута). Рисунката е по-голяма от спечелилата връх на Гинес през предходната 2022 година от Натанаил Алапид, оповестиха от екипа на " Изложби с идея ". 

Автор на творбата е Vivia Niki, която не е кандидатствала за книгата на върховете на Гинес, само че сътворява тази картина още веднъж със значима идея. Посланието, което носи рисунката, е да напомни на България за нейната значима духовна задача да даде образец за мира на Балканите, а за какво не и в света - споделя авторката. “Всички духовни хора са предавали това обръщение на българите през тежките времена за страната, от светиите, до тези с огромни ясновидски и духовни способности. Всички те са ни напомняли, че Българския народ е доста античен и умен и би трябвало да пази и отстоява мира! Да бъде безпристрастен във всевъзможни външни спорове и единствено по този начин ще настъпят положителните времена за България ” - добавя авторката. 

Днес е международен ден на хубостта и е дълбока мъдрост да знаем и помним, че същинската хубост може да бъде единствено духовната хубост. Красотата от вътрешната страна. Мирът и хармонията са плодове на Любовта. Красив човек е в който живее положителното. Красив народ е този в който царува мир. Рисунката има за цел също да подсети България и човечеството за датата 21 септември - международния ден на мира! Интернационален празник. Един от най-хубавите празници на земята. 

 

Снимка:  " Изложби с идея "
 

Картината е нарисувана тъкмо в Камчия, тъй като това е най-дългата плажна линия у нас и това място може да разреши пясъчна рисунка с такива колосални размери. Авторката изрисува творбата за два дни сама, като употребява напълно естествени материали, които образуват три цвята.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР