Гълъб Донев се опитваше да обясни всячески, че Газпром“ е

...
Гълъб Донев се опитваше да обясни всячески, че Газпром“ е
Коментари Харесай

Борисов: Кирчо и Асен как си късат ризите да защитят „Лукойл“

„ Гълъб Донев се опитваше да изясни по всякакъв начин, че „ Газпром “ е извънреден значим и няма друго решение. А ние споделяме, че би трябвало да има 100% диверсифиакция от „ Газпром “. Моля ги да не се връщат към „ Газпром “, има доста други способи “, уточни Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ ревизира строителството на Северния обход на Бургас – един от основните планове на държавното управление на ГЕРБ, който трябваше да изведе придвижването на коли отвън града.

„ От друга страна видях Кирчо и Асен по какъв начин си късат ризите да защитят „ Лукойл “. В момента корабите са на „ Литаско “. Както „ Литаско “ вкарва нефт, по този начин може и БЕХ по същия метод да вкарва нефт, да преработва на ишлеме и да получаваме същото гориво, само че на 1 лева по-ниска цена “, сподели още някогашният министър председател.

„ Ако не ни разрешат да преработваме, незабавно променяме закона и вкарваме 1 лева данък на всеки литър. Имаме и трето решение, само че ще си го запазим, когато дойдем да управляваме “, добави Борисов.

И прикани публицистите да се приготвят с повече причини, когато задават въпроси на Кирил Петков и Асен Василев – по този начин са правили през годините и с представителите на ГЕРБ.

 
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР