Гала връхлетя в траурно черно в студиото на На кафе“

...
Гала връхлетя в траурно черно в студиото на На кафе“
Коментари Харесай

Гала с голям празник! Изненада всички с тоалета си

Гала връхлетя в траурно черно в студиото на „ На кафе “ и с голяма усмивка разгласи, че има рожден ден през днешния ден.

Всички я приветстваха и й честитиха, а изненадите започнаха да валят една след друга. При една от тях русокоската едвам сдържа сълзите си.

Гала получи книга и кошница със сладкиши от Илиян Любомиров, по-късно й бе изпян „ Честит рожден ден “ на фиктивен немски от човек от екипа, а секунди по-късно в студиото влезе режисьорът на продукцията Иво, който връчи на Гала машина за пуканки, за която тя от доста време мечтаела.

„ Искам да кажа на всички, че съм доста признателна, само че не чествам рожден ден. Чествам единствено именния си ден и то на Гергьовден, тъй като тогава постоянно чествах с баща и това е традиция “, прочувствено призна водещата.

Изведнъж в „ На кафе “ влезе брачната половинка на Маги Халваджиян – Кремена. Тя сервира цвете на водещата, а Гала съвсем се просълзи и с трептящ глас благодари на положителната си другарка, която призна, че от първата секунда, в която е видяла, е помислила за другарка от предходен живот. „ Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. Знам, че не обичаш доста цветя. Майка ти е направила прелестно създание “, съобщи Кремена и напусна студиото.Последва тост.

Гала честичко запива с ко-водещите в студиото, което установи даже самата тя. " Пием толкоз рано шампанско, тъй като имам рожден ден. Не, че кардинално не пием толкоз рано в ефир ", призна водещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР