Гала влезе в ролята на пророчица заради една от гостенките

...
Гала влезе в ролята на пророчица заради една от гостенките
Коментари Харесай

Гала се направи на пророчица: Момче или момиче

Гала влезе в ролята на пророчица поради една от гостенките си в предаването " На кафе ". 

Телевизионерката реши да се потвърждава като ценител, в тази ситуация това касаеше пола на бебето на певицата Маги Джанаварова. Дуетната половинка на 100 Кила избра да не издава дали чака момиче или момче, само че Гала реши да го предскаже обявавайки, че бъдещата майка чака дъщеричка.

Като нищо Гала да е познала пола, тъй като с Джанаварова имат доста общи другари и постоянно попадат в общата си компания. Затова е изцяло допустимо да знае пола на бебето персонално от певицата и в този момент да се прави на забавна в ефир и откакто публично стане ясно да се похвали с това, че е познала-предсказала.

Пред " На кафе " Маги призна, че с приятеля й Крис са обсъждали името на бебето, само че към момента е огромна алтернатива по какъв начин ще се споделя. " Искам да е кръстено на себе си. Искам да е име, което и двамата харесваме ", сподели изпълнителката от " Мюзик Айдъл ", с което като че ли издаде, че чака момиче. По време на бременността си тя се е отказала да се храни прецизно и здравословно, по тази причина гледа да не се лимитира и похапва това, което и се яде. Най-интересното, че първото нещо, с което решила да си угажда било... кренвирш, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР