Гала вече е на 53 години, но се старае всячески

...
Гала вече е на 53 години, но се старае всячески
Коментари Харесай

Гала се обезобразила с филъри! Иска да е свежа и красива заради младия Стефан

Гала към този момент е на 53 години, само че се старае по всякакъв начин да се поддържа свежа и във форма - и поради по-младия си другар Стефан, и поради суетата си. Тя от години опъва лицето си с ботокс и филъри. Напоследък обаче естественият резултат се губи и стартира много да си проличава, че водещата постоянно се възползва от услугите на естетичната дерматология.

Плевенчанката признава, че е имала много неприятни прекарвания, макар че се доверява единствено на най-хубавите експерти. „ Преди време си попълних назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха по-встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите – в случай че някой има потребност, дано си постави, само че деликатно и по малко ", поучава Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.
Иначе е видно, че водещата си е пълнила и скулите с хиалурон, а някои фенове даже я оприличиха на щерката на Стоянка Мутафова – Муки. Изглежда като че ли двете дами подлагат лицата си на сходни процедури и водещата напоследък е замязала навръх Мария Грубешлиева.
Освен на филърите, безконечната тв водеща залага и на ботокса в битката с бръчките. Тя се доверява на добре познатия ботулиновия токсин, който блокира мимиките, най-много върху челото и региона към очите – така наречен „ патешки крайник ".

Миналата година се заприказва, че Гала си е правила и други усъвършенствания – освен по лицето, само че и по тялото. Тогава Стефан разгласява, сякаш без да желае, топлес фотография на жена си от Малдивите и мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, тъй като гърдите й изглеждаха неествествено стегнати и огромни. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила интервенция. Преди време тя бе безапелационна, че доста се опасява от хирургични интервенции, само че може и да е размислила по тематиката.

Гала рядко приказва за всички козметични процедури, на които се подлага, и споделя, че дължи опънатата си кожа на мазилата от своята козметична линия. През 2018 година тя пусна на пазара крем и серум срещу бръчки и промотира продуктите като неповторими. Водещата със самочувствие съобщи, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, мазилата не се продават изключително добре, а плевенчанката постоянно прави промоционални разпродажби, с цел да се отърве от залежала стока. В момента кремовете са понижени с 20 %, само че и по този начин цената им е прекомерно висока за средностатистическата българка. Тези дами, които могат да си разрешат по-скъпа и първокласна козметика, избират изпитани и потвърдили се във времето задгранични марки, а серумите на Гала събират прахуляк по складовете. Макар че ангажира всичките си приятелки да я популяризират, русокоската не съумява да притегли кой знае какъв брой клиенти.

„ Крем и серум за близо 200 лева? Че кой ще пръсне такава сума за нещо, съдържащо розова вода и примес от масла? Ако ще давам такива пари, по-добре да заложа на някой прочут козметичен бранд. Продуктите на Гала ги употребяват единствено нейни близки родственици и приятелки, тъй като им ги раздва гратис! ", разясняват хора от обкръжението на тв звездата.

Мазилата дават обещание, че подмладяват и покачват еластичността на кожата, подхранват и хидратират в дълбочина, озаряват тена и придават искра, а действието им сякаш би трябвало да е мигновено. Препоръчва се да се поставят върху лицето два пъти на ден, само че чак такива феноменални резултати едва ли могат да се реализиран с елементарен серум, даже да съдържа антиейдж съставни елементи. Иначе Гала твърди, че дължи положителния си външен тип най-много на своите кремове, само че за всички е ясно, че на 53 години няма по какъв начин да наподобява по този начин без ботокс.
Говори се, че макар цялото усърдие на русокоската, мъжът й в действителност не е толкоз правилен, както се пробва да го изкарва. Да, при започване на връзката им в действителност бил заслепен от нейната известност и от чара й, само че след 10 години ситуацията се трансформирало. Клюката гласи, че Стефан употребявал всяка опция, с цел да смъква засукани мадами и да опитва шанса си с тях, писа Уикенд.

Дали някоя от хубавиците е поддала на флиртовете му не е ясно , но Стефан не се отказвал да флиртува с други във всеки комфортен миг. Близки до предприемача настояват, че дългогодишната му партньорка Гала към този момент му била омръзнала – към момента я обичал, само че имал потребност и от многообразие. Разликата във възрастта им също оказвала въздействие. Блондинката към този момент е на 53 и е с цели 11 лета по-стара от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите хубавици. Плевенчанката пък има право да се съмнява във верността му, тъй като в миналото връзката им стартира тъкмо като извънбрачна случка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР