Гала се е разминала на косъм със сваляне от ефир

...
Гала се е разминала на косъм със сваляне от ефир
Коментари Харесай

Гала на косъм да изхвърчи от телевизията

Гала се е разминала на косъм със събаряне от ефир поради новия ковид . В Нова тв е обсъждано предаването й "На кафе " краткотрайно да спре да се излъчва, защото поради пандемията се обезсмисляло, защото утринният ефир бил ангажиран с брифинги. Шоуто обаче оживяло на магия.Превърналите се в традиция утринни брифинги създали невероятно излъчването на предаването във типа, в който екипът му го приготвя.

Почти всеки ден най-малко половината планувани тематики отпадали, проваляли си авансово направени материали, а гостите се сърдели, че ги карат да чакат. В екипа настъпил безпорядък, който изнервял всички. Брифингите повлияли рейтинга на шоуто, а това провокирало проблем с рекламодателите. И когато теглили чертата, шефовете решили, че "На кафе " излиза прекомерно скъпо. Решението на казуса било шоуто да спре най-малко до момента в който корона-кризата отмине.

Обмисляло се даже до края на изключителните ограничения на мястото на "На кафе " да върви по-дълга версия на утринния блок "Здравей, България ", който доста по-добре се връзва с постоянните брифинги на щаба, държавното управление и всички организации, които се изричат по тематиката с пандемията, написа "Уикенд ". Гала и екипът й обаче извадили шанс, защото бе оповестено, че ежедневните брифинги във типа, в който ги познаваме, отпадат. Това внезапно стопирало проектите за удължение на утринния блок. При това развиване на събитията Гала продължава да участва в ефира на Нова.

фотография:инстаграм гала
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР