Гала се е разминала на косъм от свалянето от ефир

...
Гала се е разминала на косъм от свалянето от ефир
Коментари Харесай

Гала на косъм от уволнение, Кремена Халваджиян - аут от На кафе

Гала се е разминала на косъм от свалянето от ефир поради пандемията от ковид. В Нова ТВ е обсъждано предаването „ На кафе” краткотрайно да спре да се излъчва, научи „ Уикенд”. Причината е, че поради пандемията то се обезсмисляло, защото утринният ефир беше постоянно преустановяван с брифинги. Шоуто въпреки всичко оцеля като че ли на магия.

Само преди дни в Нова ТВ били твърдо решени да се разделят с „ На кафе” най-малко до края на изключителните ограничения. Превърналите се в традиция утринни брифинги създали невероятно излъчването на шоуто във типа, в който екипът му го приготвя. Почти всеки ден най-малко половината планувани тематики отпадали, проваляли се авансово направени материали, гостите се сърдели, че ги карат да чакат, в екипа бил настъпил безпорядък, който изнервял всички.

Всеки ден хората на Гала се готвели за шоу от два часа и половина, колкото обичайно продължава „ На кафе”. В последна сметка обаче то най-често стига най-много час и половина поради брифингите преди обед. Това се отразило на рейтинга, провокирало проблеми с рекламодателите и, като теглили чертата, шефовете решили, че „ На кафе” излиза прекомерно скъпо на фона на крайния резултат, който създава в ефира на Нова. Решението на казуса било шоуто да спре най-малко до момента в който корона рецесията отмине.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР