Гала разбуни духовете в ефир днес с нещо, което разкри

...
Гала разбуни духовете в ефир днес с нещо, което разкри
Коментари Харесай

Взрив: Гала шокира ефира с признанието за интимния си живот!

Гала разбуни духовете в ефир през днешния ден с нещо, което разкри за първи път. То касае персоналния и по-точно интимния й живот, което обаче опули, както панелистите, по този начин и феновете.

Оказа се, че водещата, която макар зрелите си години, още се котира добре измежду мъжете, не е имала връзка с мъж през ученическите си години - разбирайте даже в последните години от гимназията.

Блондинката показа това около описа за срещата със съучениците от випуска й, която създали 35 години след завършването. Нея я познали всички, само че тя много се затруднила.

" Това, че съм непрекъснато на екран кара хората да ме познават и съучениците ми нямаха проблем като се видяхме. Аз обаче гледах мнозина от тях и се чудех кои са. Бяхме се събрали целия випуск, освен нашия клас и по тази причина се затрудних. Но не споделям, че аз не съм мръднала, в противен случай - в случай че не ме знаеха хората, несъмнено и за мен щяха да се чудят ", сподели Гала.

А след това разкри, че не е излизала на нито една среща с момче, до момента в който е била ученичка, а за целувки или пък освен това и дума не можело да става. " Тогава нещата не бяха като в този момент, държаха ни доста строго, имаше крепък морал и санкции ", спомня си водещата.

Е, това най-малко е наслада за нейния Стефан Николов, който се кефи, че не я е делил с маса мъже.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР