Гала пръсна колосална сума за почивката си, което накара колегите

...
Гала пръсна колосална сума за почивката си, което накара колегите
Коментари Харесай

Люта завист в NOVA! Гала удари колеги с тлъста пачка СНИМКА

Гала пръсна колосална сума за почивката си, което накара сътрудниците й в Нова телевизия да й завидят. Тв водещата работи по 11 месеца в годината, само че от единия месец, в който може да си почива, се възползва оптимално. След като бе на Малдивите с обичания си мъж Стефан, от няколко дни Гала дружно с него и щерка му, отдъхва на круизен транспортен съд, който обикаля Европа.

Просто сметка демонстрира, че дотук тя е изхарчила близо 15 бона за двете пътувания, все в обичаните на богаташите дестинации, освен това с най-модерния сега метод – круиз. За екзотичната екскурзия до Малдивите Гала се е бръкнала най-малко 8 бона за двамата. Но сметката може и да е по-голяма, като се има поради, че със Стефан бяха настанени в първокласно бунгало с басейн.

Най-евтините круизи из Старият континент пък започват от към 2 бона на човек, написа hotnews.bg. Но този път с Гала е и доведената й щерка, която сигурно не спи при двамата влюбени и употребява обособена каюта с всички улеснения.

В цената не влизат всякакви капризи като каюта с аспект към морето, бакшиши, слизания до брега, тъй че 2 бона са единствено начална цена, която не включва персоналните разноски на водещата, Стефан и щерка му.

Така цялата сметка излиза към 15 бона, освен това без спомагателните екстри. Тв водещата на „ На кафе “ сигурно се е възползвала оптимално от наситената си отпуска и глезотиите, свързани с нея, тъй като през септември тя се завръща на работа.

Съвсем скоро, при започване на септември, Гала и целият й екип още веднъж се завръщат на дребния екран с „ На кафе “. Какво са приготвили за новия сезон на утринното шоу и с какво ново ще изненадат феновете си, следва да забележим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР