Гала постави сериозен ултиматум на единствената си дъщеря Луд скандал разтърси

...
Гала постави сериозен ултиматум на единствената си дъщеря
Луд скандал разтърси
Коментари Харесай

Гала изпъди дъщеря си от вкъщи след семеен скандал

Гала сложи сериозен ултиматум на единствената си щерка
Луд скандал раздруса фамилията на Гала. Тв водещата се скара с единствената си щерка.
От много време известната телевизионерка е в обтегнати връзки с наследницата си. Масло в огъня налива и близостта на Мари със сина на някогашната колежка на майка й – Джуджи. Щерката на Гала и Константин се познават от деца. Но в тийнейджърските години сред тях прехвърчаха първите искри и от няколко години двамата имат интимна връзка. Мари и Коцето са неразделни. Заради него наследницата на Гала даже се отхвърли от фантазията си да следва в чужбина и остана в България.

Константин не се отделя за момент от Мари. По през целия ден двамата са в дома на Гала.
Но от непрекъснатата тълпа в жилището на Гала почнала да страда връзката й със Стефан.
Жилището на тв водещата се оказа прекомерно тясно за всичките си жители – Мари, Стефан, неговата щерка от първия му брак, Константин, майката на Гала и котката.
Тв водещата сложила ултиматум на дъщеря си да изнесе от вкъщи й дружно с приятеля си, в случай че желае да живее под един покрив с него. След абсурда Мари напуснала жилището на майка си. От седмица тя и Константин са новодомци.

Не е ясно единствено кой заплаща наема на наетото жилище. Не е изключено Гала да оказва помощ финансово на дъщеря си. Публична загадка е, че тя е една от най-скъпоплатените водещи в родния ефир, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
От друга страна, таткото на Мари е огромен предприемач. А и Константин също е потомък на богаташи, предават от Ретро.
Всъщност, няма нищо неприятно в това дъщерята на Гала да тества своите умения да се оправя сама и да живее независимо, още повече, че към този момент има и сериозен мъж до себе си.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР