Гала от години е разделена с бившия си съпруг Константин

...
Гала от години е разделена с бившия си съпруг Константин
Коментари Харесай

Защо бившият мъж на Гала се обиди жестоко на Стефан

Гала от години е разграничена с някогашния си брачен партньор Константин Будев, само че сред тях към момента тлеят усеща. За жал обаче, те нямат нищо общо с любовта, настояват осведомени. Те издават, че предприемачът бил наскърбен от държанието на дъщеря си Мари, която назовава сегашната възлюбена на Гала баща. „ Да назовава Стефан „ баща ” в народен ефир, в случай, че си има същински татко, който е жив и здрав, ми се коства неуместно. Сигурен съм, че Гала я е подучила да се държи по този начин! ”, ядосвал се Будев.

Малко преди финала на шоуто „ ВИП Брадър ” Мари влезе в Къщата, с цел да поддържа мъжа на майка си – Стефан Николов. 20-годишната жена се хвърли на врата му с целувки и нежно го назова „ баща Стефо ”, а биологичната му щерка Никол стоеше конфузно настрана и изобщо не съумя да се дореди до татко си. Напористата дъщеря на Гала изтласка девойката в ъгъла и не й разреши да се приближи до родителя си, което направи извънредно неприятно усещане на феновете, написа " Уикенд ".

Най-обиден от сценката бил Константин Будев, който недоумявал за какво щерка му постъпва по този метод. Бизнесменът в никакъв случай не е прекъсвал връзката си с Мари, макар че с Гала са разграничени от дълго време. Той давал благо и драго за момичето си и му станало болно, задето назовава „ баща ” различен мъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР