Гала, която ще навърши 54 през февруари, винаги е изненадвала

...
Гала, която ще навърши 54 през февруари, винаги е изненадвала
Коментари Харесай

Гала призна на какви разкрасителни процедури се е подлагала

Гала, която ще навърши 54 през февруари, постоянно е изненадвала своите фенове с метода, по който наподобява. Блондинката е в страхотна форма и очевидно поставя много грижи освен за талията, само че и за кожата. Този път тя реши да повдигне сама завесата и призна искрено на какви процедури се е подлагала.

Феновете ѝ би трябвало да бъдат спокойни, тъй като водещата на " На кафе " не обича пластичните процедри. Но от време а време си е слагала ботокс, призна тя, представена от Блиц.

" Каквото и да кажа по тематиката, няма да ми повярват. Нямам филъри по лицето си, само че в никакъв случай не съм криела за ботокса, слагали са ми даже, до момента в който се излъчва " На кафе ". Харесвам процедурите, които не трансформират типа и формата на лицето ", безапелационна е Гала.

Тв водещата не отхвърля и че един-единствен път е тествала действието на филърите. Оттогава обаче се е зарекла в никакъв случай повече да не повтори.

" Преди време си сложих на назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха по-встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо ", призна русокоската.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР