Гала и Зейнеб удариха на камък в опитите си да

...
Гала и Зейнеб удариха на камък в опитите си да
Коментари Харесай

Кой е мъжът до Гери-Никол? Ето какво отговори певицата на Гала

Гала и Зейнеб удариха на камък в опитите си да схванат кой е мъжът до варненската певица Гери-Никол. Репортерката в „ На кафе ” по Нова Тв искаше упорито да узнае с кой е била Гери-Никол в Рим и даже сподели, че за този отговор е пристигнала чак до Варна. Гала пък непосредствено попита певицата от студиото в София по какъв начин се споделя мъжът до нея.

„ В момента съм в благополучен стадий от живота си, доста хубави неща ми се случват. Много съм сияeща, само че не съм влюбена. Няма никой до мен. С кой съм била на отмора, с кой не, значимото е, че съм щастлива. Прекарах три положителни дни в Рим, ядох паста с приятелчата… ”, отговори дипломатично Гери-Никол.



Тя разкри и най-трудния си миг в живота:

„ След Х фактор поради злобата и завистта взех решение да се преместя в частна езикова гимназия. Пратиха ми клипове по какъв начин мои учителки споделят, че не мога да пея..

Всъщност отношението на учителки и съученици към мен постоянно бе негативно, тъй като бях друга и с ексцентричен усет за облекла, прически. Като дете да вземем за пример си подстригах дългата коса, отидох сама на коафьор, откакто не послушах майка ми, че мъчно ще подкрепям новата си по-къса коса. По-късно тя ми падаше в очите.

Никога не съм желала да наподобявам на някой, желая да имам моята еднаквост и характерност. Доста сложни интервали съм имала, изключително, когато постъпките ми не са били одобрявани.

Аз съм самоуверено момиче, което продължава да гради кариерата си сполучливо. Не се усещам звезда, звездите са на небето.

Аз не съм педагог, аз съм актьор. В текстовете ми няма нищо неприятно, има двусмисленост в тях и според от това какъв брой ти е обременена главата, ти можеш да отсееш текстовете, когато почнеш да ги тълкуваш. Малките деца се кефят на музиката ми и текстовете, а аз оказвам помощ с тях на дамите, да имат вяра в капацитета си и да реализират задачите си. Смятам, че им оказвам помощ да споделят ясно всчко, което желаят, без да се тормозят. Защото някои нямат куража да го създадат. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР