Гала и нейният любим Стефан за пореден път си спечелиха

...
Гала и нейният любим Стефан за пореден път си спечелиха
Коментари Харесай

Е Този Път Станаха За Смях Пред Цяла България! Гала Си Блъска Главата, Стефан Се Изпусна И Призна, Че

Гала и нейният обичан Стефан за следващ път си завоюваха гнева и неодобрението на феновете пред дребния екран. Скандалната изцепка, която и двамата сътвориха, е от този петък – деня на студентите.

Още при започване на предаването двама признаха, че нямат визия за какво 8 декември се чества от българските студенти. Очевидно и сценаристите не са си свършили работата и не са подготвили добре двамата водещи за изявата им в ефир.

Всеизвестен факт е, че първото честване на празника е било на 8 декември през 1903 година. Тогава единственият по това време университет у нас – СУ „ Свети Климент Охридски “ е чествал патронния си празник.

По остарял жанр този празник се е чествал на 25 ноември – празника на Свети Климент, настойника на учащите. Но след приемането на Григорианския календар този ден е преместен на 8 декември. И до през днешния ден това е празникът на българските студенти, написа Блиц.

Появата на Стефан в ефир донесе повече негативи, в сравнение с позитиви на Гала. Откакто обичаният й се изявява в ефир, русокоската непрекъснато търпи рецензии. На няколко пъти тя се опита да се оправдае и съобщи, че няма нищо общо с назначението му в малкия екран.

Тв водещата показа, че е останала сюрпризирана от решението на шефовете си, които й съобщили дни преди старта на сезона, че ще води дружно със Стефан. Гала съобщи изрично, че не е знаела нищо за това.

Първоначално русокоската се усещаше напрегната до обичания си и това не остана неусетно от феновете. Гала се притесняваше от изцепките на Стефан. Още повече, че той постоянно си разрешава да я прекъсва в ефир и да й прави забележки.

Но това, което най-вече нервира Гала е, че той си разрешава да споделя в ефир детайлности от персоналния им живот без нейно единодушие.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР