Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева Веселинова,

...
Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева Веселинова,
Коментари Харесай

Гала на нож с Ева Веселинова! Блондинките не могат да се траят

Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева Веселинова, разбра HotArena .

Любимата на Стефан Николов от „ ВИП Брадър ” нямала самообладание да разкара младата русокоска от eкипа си, тъй като съзирала в лицето ѝ огромна конкуренция. Плевенчанката се тормозила, че засуканата плеймейтка може някой ден да вземе мястото ѝ, а непоносимостта ѝ към Ева проличава даже от дребния екран, писа „ Уикенд “.

Според осведомени русата дама от Сливен била подготвена на всичко за малко известност.

Атрактивната Ева дълго време участваше в предаването „ Сделка или не ”, където отваряше кутии под зоркия взор на Румен Луканов, а след това стартира работа като кореспондент в  „ Господари на ефира ”. През новия тв сезон тя се включи в екипа на Гала, но последната извънредно съжалявала, че го е разрешила и нямала самообладание да се отърве от съперниката си.

Че тв ветеранката ненавижда новото попълнение в „ На кафе ”, проличава ясно от държанието й . Гала не пропуща опция да се заяжда с надалеч по-младата и сексапилна Ева, рядко ѝ дава думата и като че ли едвам търпи наличието ѝ. В началото Веселинова приемала умерено нападките на колежката си, само че напоследък напрежението взело връх. Напористата мома се оплакала пред хора от обкръжението си, че Гала се държи непоносимо с нея, само че нямала желание да отстъпва и да се предава.

Междувременно русата упоритост от Сливен не е изоставила работата си в „ Господари на ефира ”, а съгласно осведомени продуцентите на шоуто към този момент я приготвят за водеща в тандем с сътрудника ѝ Димитър Върбанов. Това по никакъв начин не се харесало на останалите кореспонденти от екипа – Боби Ваклинов, Влади Василев и Дани Йорданов. Те били бесени, задето Ева не направила нито едно съществено следствие досега, а към този момент се наложила в ефира  - заран в „ На кафе ”, а вечер в „ Господарите ”. 

Тя пробива само с помощта на външния си тип, а не на професионалните си качества! ”, гневят се сътрудниците на Веселинова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР