Гала е на екран няколко десетилетия и всички смятат, че

...
Гала е на екран няколко десетилетия и всички смятат, че
Коментари Харесай

Събра очите и на колегите си: Ето каква безподобна циция се оказа Гала! (ще се опулите)

Гала е на екран няколко десетилетия и всички считат, че я познават добре, даже феновете. Е, ще ги разочароваме, тъй като обликът на екрана е един, а действителният е напълно различен. При него сюжет няма, няма подадени реплики, нито грим...

И не щеш ли след толкоз години като водеща на " На кафе ", Гала сподели един голям собствен минус, за който в никакъв случай нямаше и да предположим. Ако не беше обстановката, която да го разкрие. А точно - плевенчанката е толкоз стисната, че чак не е за поверие.

Половинката на Стефан Николов се оказа адска скъперник, която за мъжа си всичко дава, единствено и единствено да не го загуби, само че за другите хора ръцете й са безусловно заключени.

Шокът пристигна след раждането на дъщеричката на панелиста й Георги Блажев. Любимата му Ива роди момиченце, което кръстиха София и всички се изредиха да им честитят и да вършат дарове на бебето.

Какво смятате им подари Гала, при всичките си пари и благоприятни условия?! Гала им подари... вестници. Да, вестници. Няколко ежедневника, излезли от щемпел на датата на раждането на София - да ги четат след години и да се радват. Дали?!...

" То това хубаво, но по какъв начин един лев за нещо в действителност съответно, не й се откъсна от сърцето, бе?! ", одумвали я даже шашардисани сътрудници.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР