Гала е доста издръжлива на безсъние. Водещата на предаването На

...
Гала е доста издръжлива на безсъние. Водещата на предаването На
Коментари Харесай

Гала спи само по 5 часа, ето защо!

Гала е много издръжлива на бодърствуване. Водещата на предаването „ На кафе “, която е на екран всеки делник, не може да заспи, преди да прочете и наизусти огромна част от сюжета си. Това е повода да си ляга всяка вечер след среднощ, постоянно с листите с въпроси, които има да задава на гостите си, писа „ Таблоид “.

За похлупак на Гала надали й се събират и 5 часа сън на денонощие, тъй като личният й биологичен часовник я буди още в 5,30 . Блондинката бърза да напусне леглото, с цел да не пречи на обичания си мъж, който става чак 2 часа по-късно. В това време обаче водещата към този момент е сграбчила деня и е свършила огромна част от дилемите си.

Приятелите ми не обичат да вървят доста с мен на почивки и екскурзии, тъй като аз не заставам до късно, а заран ставам преди всички. Е, има и изключения, само че това да се наспя до след 8 е същинска необичайност “, издава русокоската.

Гала обаче по никакъв начин не съжалява за пропуснатите часове сън. Отдавна се примирила, че до момента в който целият свят спи, тя може да чете книги, да учи нови неща или в краен случай да се занимава с някое свое занимание.

Това време си е персонално мое и не разбирам всеки, който намира опрощение за едно или друго в неналичието на задоволително часове “, изяснява водещата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР