> Гал СасонНа 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са

...
> Гал СасонНа 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са
Коментари Харесай

От падането на комунистическия режим в България не е имало толкова важно астрологично събитие

 > Гал Сасон
" На 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са в съвпад във Водолей, би трябвало да има ваксина или някакво лекарство, тъй като Водолеят дава отговор за технологиите и нововъведенията. И тези две сили се сплотяват.

Така, че можем да кажем, че през декември и по тъкмо 21 декември, ще се случи нещо доста значимо. Виждате, че това е моментът, в който стартира разпространяването на имунизацията по света, несъмнено това е борба, война и в този момент ние имаме едно в действителност положително оръжие, което идва още веднъж от Водолея ", изяснява Гал Сасон.

В звездната карта на България ще има значимо астрологично събитие - нещо, което се случва тъкмо в този момент. Представете си, че България е спяла като Спящата хубавица, само че 84 вместо 100 години, и в този момент Уран идва, с цел да я целуне като в принца в приказката и да я разсъни. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Това ще помогне на страната финансово и също така Сатурн е във вашия първи дом. Той постоянно е учителят, който ви шамароса през лицето, в случай че дадете неверен отговор. Той е огромният преподавател, само че не по лесния метод.

" А в този момент той е в дома на идентичността, следва да откриете какво би трябвало да води България. Какво би трябвало да значи " аз, българинът ". Ако България беше мой клиент, щях да я съветвам, че е време да формулира своята задача. Какво желаете да кажете на Европа, какво желаете да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Това, е което нещо България би трябвало да направи. Последния път, когато се случи това, преди 30 години падна комунистическият режим. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР