Гал Гадот е родена в Тел Авив. Кариерата ѝ започва

...
Гал Гадот е родена в Тел Авив. Кариерата ѝ започва
Коментари Харесай

Гал Гадот прави сериал за 6 вдъхновяващи жени от различни точки на планетата

Гал Гадот е родена в Тел Авив. Кариерата ѝ стартира на 18г., когато печели състезанието Мис Израел и взе участие на Мис Вселена. Следват оферти за участия във филми и реклами, които отварят пътя и към огромното кино. След функциите и в „ Бързи и гневни “, " Батман против Супермен: Зората на справедливостта “ и „ Жената знамение “, Холивуд към този момент е в краката и.

Снимка: Getty Images

Днес ще я забележим в ролята и на продуцент на поредицата " ПРОМЯНА с Гал Гадот ", в която тя споделя историите на 6 вдъхновяващи дами от разнообразни точки на планетата, чиито ориси са белязани от принуждение, беднотия, контузии, дискриминация, насилничество и естествени бедствия. Въпреки тези премеждия, те намират сили да мечтаят и да трансформират света към себе си.

Снимка: Getty Images

„ Цялата концепция пристигна, когато пожелах да употребявам известността си, с цел да мога да доближи до феновете и до почитателите и да направя нещо положително - да опиша истории, да извадя на ярко човешки ориси, които по принцип не са задачата на камерите “, изясни тя. „ И когато видяхме работата на Райън Пелоти, който беше снимал невероятната танцьорката от фавелите в Бразилия, и въздействието, което тя има върху своето общество, си казахме " О боже мой, това е съвършено, дано построим цяла идея към това да описваме истории, в които дамите са водещи "

Гал Гадот е черпила ентусиазъм и от личният си път, само че кои са били дамите на които е подражавала в живота си?

„ О, толкоз са доста. Най-добрият модел за подражателство е този, с който си отраснал, т.е. моята майка и моята баба. Докато растях толкоз доста дами ме въодушевяваха и имаха резултат върху мен. Например Мая Анджело, бях захласната с нея, също по този начин Мадона, до момента в който растях Мадона беше моят кумир – някой, на който не му пука какво мислят другите за него. Тя разчупи толкоз доста рамки. Хилъри Клинтън, Мишел Обама, Ангела Меркел… просто има толкоз доста дами, които ме въодушевяват. “

Снимка: Getty Images

А Гал има вяра че в този момент, повече от всеки път, имаме потребност да научим за добрините, които правят елементарните хора, сложени в изключителни условия и се надява с времето да сътвори една общественост, цялостна с хора, които вършат положително.

Още за Гал Гадот може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР