Гал Гадот е една от най-уважаваните млади актриси в Холивуд.

...
Гал Гадот е една от най-уважаваните млади актриси в Холивуд.
Коментари Харесай

Гал Гадот ще бъде новата Клеопатра, но доста фенове не одобряват! Ето защо

Гал Гадот е една от най-уважаваните млади актриси в Холивуд. За нея се надпреварват десетки режисьори, които с голямо наслаждение желаят да работят дружно. Наскоро Гадот бе оповестена за третата най-добре платена актриса за 2020 година, а по всичко наподобява, че кариерата ѝ ще продължи да се развива все по този начин сполучливо.

Актрисата одобри нова роля, която обаче не бе призната позитивно от много хора. Гал Гадот ще влезе в ролята на египетската кралица Клеопатра и ще си партнира с режисьорката Пати Дженкинс. 

Гадот заяви новината в Инстаграм и написа, че лентата ще споделя историята за кралицата, само че по един необикновен и невъобразим метод. " Това ще е първият път, в който животът ѝ се споделя от женска позиция. Дамите ще бъдат пред и зад камерата ", добавя Гадот. 

Виж още:

Гал Гадот и Пати Дженкинс не работят дружно за първи път. Те се срещат, когато работят по първия филм " Жената знамение ", който реализира необикновен триумф. Само допълваме, че напълно скоро чакаме по кината да се появи и " Жената знамение 1984 ". Премиерата би трябвало да бъде на 25 декември. 

Предстоящият филм за Клеопатра обаче раздели интернета на две. Някои от почитателите не одобриха добре избора на Гадот за основната роля. Причината - Гадот е от Израел, а кралицата била родена в Египет, въпреки историята да споделя, че корените на фамилията ѝ идват от Гърция. Потребителите незабавно показаха, че ролята би трябвало да се поеме от жена, родена в Африка.

Виж още:

" Не можахте ли да изберете жена от Египет, която да изиграе египтянка? ", питат почитателите.  Друг консуматор споделя, че е било по-добре Надин Насиб да влезе в основната роля. 

Почитателите на Гадот побързаха да защитят любимката си, като питат останалите за какво са толкоз ядосани. " Тя е била с гръцки корени ", пишат те. Актрисата Назаин Бониади се включи в разногласието и застана на страната на колежката си. " Клеопатра е била гъркиня. Спрете да критикувате Гал Гадот и да разделяте хората поради неверни изказвания. Запазете гнева си за значимите проблеми в света ". 

Почитателите на Гадот допълват, че родословното дърво на актрисите, които са изиграли Клеопатра, в никакъв случай не е било проблем. Те показват, че в ролята са влизали Вивиан Лий и Елизабет Тейлър, чиято роля остава именита. Някои считат, че, нападките са ориентирани към Гадот, тъй като е еврейка.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР