Гафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в

...
Гафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в
Коментари Харесай

Орязаха заплатата на Юксел Кадриев заради гафове

Гафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в най-тежките месеци от годината. Водещият на новините е гневен на шефа си Венелин Петков, откакто още веднъж схванал, че заплатата му е отрязана, научи HotArena .

Новинарят просто не можел да търпи шефа си, който единствено си търсел мотив да му отреже парите. В резултат на всичко това, Кадриев олекнал с цели 500 лв., написа „ Ретро ”.

В нюзрума на малкия екран всеки ден получавали стотици писма и недоволства от работата на водещия. Петков нямало по какъв начин да се оправи със обстановката, с изключение на с финансови санкции.
Първоначално единствено със 100—200 лв., само че защото сътрудника му не си взимал поука, глобите се нараснали.

„ Ще стартира да виждам Би Ти Ви новините, когато Кадриев се научи да чете. Голям позор е с това непрестанно сричане, написа зрителката Нели Петкова.

„ Не знам за какво го пазят като писано яйце. На това място, хора, които бъркат толкоз доста, изхвърчат или отиват на по-заден проект. Кадриев—не, на него и на 60 като стане, ще му се дава късмет ”, възмущава се и фенът Иван Сапунджиев.

В коридорите на малкия екран се шушука, че поради проблеми с алкохола Кадриев прави някои гафове. Преди години му взеха книжката за шофиране в нетрезво положение и тогава спря да пие изобщо, само че сухият интервал не продължи дълго.

След това още веднъж почнал да се черпи с по някое пиво, което пък му правело неприятна услуга.

Колегите му считат, че другата причина Кадриев да прави лапсуси в ефир, е, че не си чете новините авансово, както прави колежката му Виктория Петрова. Последната му издънка бе във връзка вест за мюзикъла " Клетниците ".

Погрешка водещият обърка името на дребната Козет на Клозет и от терзание повтори гафа си няколко пъти. А поради това отнесъл още една санкция в размер на 200 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР