Гафът предизвика небивал смях и коментари. Тамара може и да

...
Гафът предизвика небивал смях и коментари. Тамара може и да
Коментари Харесай

Направо Й Се Зави Свят! Новата Мис България Получи Поредния Звучен Шамар, Не Може Да Повярва На Това Унижение!

Гафът провокира нечуван смях и мнения.

„ Тамара може и да си е оперирала прословутото носле, само че отново не ни наподобява на Наталия Гуркова “, през смях разясниха присъстващите.

Припомняаме, че скандалната носителка на Мис България 2017 година си резна носа, откакто се закичи с купата за най-красива българка. Обонятелният й орган бе мотив за куп отрицателни мнения във виртуалното простронство и миската легна под ножа след състезанието.

Тя се подложи на ринопластиката, коятно съгласно осведомени коствала 5 бона. Процедурата бе осъществена в клиника за пластична хирургия, покрай „ Пирогов ”.

Преди това Тамара Георгиева заявяваше самоуверено, че се харесва по този начин и има „ нетипична хубост ”. Но след всички злобни мнения по този мотив тя падна духом и се реши на интервенцията.

За да възвърне самочувствието си и вярата си във външния тип, Тамара Георгиева броила хилядарките на експерт, с цел да стане съвършенна.

Постъпката й била предизвикана и от хапливата забележка на Жени Калканджиева. Припомняме, че шестата по красота в едно изявление съобщи, че в случай че Тамара има желание да се занимава с мода, наложително би трябвало да си клъцне носа, написа разкрития.ком. И носителката на купата „ Мис България ” 2017 го стори.

Но снощният гаф сподели, че хората още не са й дали прошка, че точно тя се закичи с купата за най-красивата българка.

А по това време Наталия Гуркова се появи повече от блестяща на събитието. Направи усещане, че брачната половинка на сръбския търговец на диаманти бе с бляскав тоалет, с ултра къса дължина.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР