Гаф по време на живото включване на БНТ от вечерта

...
Гаф по време на живото включване на БНТ от вечерта
Коментари Харесай

Псуващият репортер от БНТ се обясни за гафа си в ефир от изборите в САЩ

Гаф по време на живото включване на Българска национална телевизия от вечерта на изборите в Съединени американски щати разсмя обществените мрежи. Специалният делегат на Българска национална телевизия Александър Марков изсипа куп хули и псувни, без да знае, че микрофонът му не е изключен.

"Колкото и да се стараеш, да отделяш време и да се подготвяш, колкото и да си наясно с разпоредбите за държание в ефир, в избрани моменти, когато си 24 часа на крайник, не си спал от денонощия и очилата ти се изпотяват от личния ти мирис, казваш неща, които не трябва.

Поднасям опрощение на феновете на Българска национална телевизия за неприемливия език в ефир. ", съобщи в обществените мрежи репортерът на Българска национална телевизия Александър Марков, който изпусна няколко цветущи думи в ефир по време на жива връзка от изборния ден в Съединени американски щати.

Той се беше ядосал, че очилата му се запотяват и откакто потегли репортажа, който разгласи, той си изкара яда на маска с цветни прилагателни.

"Благодаря на сътрудниците за поддръжката и разбирането.

Българска национална телевизия е институция и ние всички всекидневно работим с високи стандарти за професионализъм и нравственос. ", сподели още той.

Колеги и другари го успокоиха, че гафът е на тонрежисьора и разясниха обявата му.

Пред "Телеграф " от Българска национална телевизия прецизират, че става въпрос за доста противен гаф. След края на емисията шефовете на новините се свързали с Марков, който обяснил, че маската запотявала очилата му, което най-после го вбесило, тъй като го трансформира в на процедура кьорав човек. Той считал, че микрофонът му е изключен и по тази причина си разрешил сходно нещо.

Освен това бил изнемощял от съвсем денонощното предаване от Америка в продължение на повече от седмица. И следващото замъгляване на очилата му преляло чашата.

На хората в апаратната също е направена доста сериозна забележка. Това влиза в графата "рисковете на живото предаване ".





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР