Гаел Монфис и Елина Свитолина несъмнено са една от най-популярните

...
Гаел Монфис и Елина Свитолина несъмнено са една от най-популярните
Коментари Харесай

Тенис бебе на хоризонта: Гаел Монфис и Елина Свитолина очакват първото си дете!

Гаел Монфис и Елина Свитолина безспорно са една от най-популярните двойки в света на тениса и изрично можем да кажем, че са един за различен. Монфис и Свитолина постоянно са внасяли нужната щипка развлечение в професионалния тенис и са обичани от почитателите по целия свят, защото непроменяемо основават големи количества позитивна сила около себе си и наложително подхождат с почитание към противника.

Любовта на тенисистите процъфтява в края на 2018-а година, когато украинката е на отмора в Париж и Гаел непринудено взема решение да я предложения на по пиво в бар, а останалото е история. Двойката имаше и сложни моменти, тъй като се раздели за малко при започване на 2021-ва, само че връзката им бързо беше възобновена и се стигна до годеж единствено няколко месеца по-късно, като сватбата им също не закъсня и те публично станаха семейство на предишния 27 юли.

Преди няколко дни пък Елина Свитолина разгласи, че ще продължи да отсъства от кортовете и по време на Ролан Гарос, което повдигна тематиката дали някогашната номер три не е бременна. Днес най-сетне получихме отговора на този въпрос и той е позитивен. Бъдещият баща показа прелестната вест в обществените медии, публикувайки изображение със следния текст:

" Със сърце, цялостно с обич и благополучие, на драго сърце оповестяваме, че чакаме момиченце през октомври - гласи изказването на французина.

With a heart full of love and happiness, we are delighted to announce that we are expecting a baby girl in October ❤️
— Gael Monfils (@Gael_Monfils)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР