Гаел Монфис е поредната голяма звезда, която пристигна в България

...
Гаел Монфис е поредната голяма звезда, която пристигна в България
Коментари Харесай

Гаел Монфис в България: Непредсказуемо е кой ще спечели Sofia Open

 Наоми Осака е изправена пред предопределен избор
Гаел Монфис е следващата огромна звезда, която дойде в България за присъединяване в изключително мощното четвърто на тенис шампионата Sofia Open. Френският тенисист е придружаван от Елина Свитолина, която ще го поддържа по време на борбите в София. Така в " Арена Армеец " ще участва и най-актуалната звездна двойка в международния тенис хайлайф – Монфис и Свитолина.

При идването си на българска земя Гаел показа, че чака изключителни борби в София, където още на старта ще би трябвало да се изправи против финалиста от 2016 г. Виктор Троицки.

" Чувствам се прелестно. Отпочинах добре след присъединяване ми на Откритото първенство на Австралия. Очаквам извънредно сложен първи дуел срещу опитен противник като Виктор Троицки. Надявам се, че съм подготвен за него. Турнирът е доста мощен, участниците на Sofia Open са изключителни. 

Очаквам да се получат доста качествени дуели тази година. Тук са някои oт най-актуалните млади звезди, също и извънредно качествени опитни състезатели. Непредсказуемо е кой ще завоюва купата. Аз съм тук, за да спечеля допустимо най-вече мачове ", сподели Монфис.

Французинът е подложен под №7 в главната скица в София, а при триумф над Троицки ще срещне във втория кръг спечелилия срещата Ласло Джере – Михаил Кукушкин.

В София към този момент е и мениджърът на Елина Свитолина и Данийл Медведев – Стефан Гюров, който управлява организация Top Five Management.

" Очертава се извънредно мощен шампионат. Очакват ни доста интересни двубои. Това е добре за целия български тенис, тъй като в София ще видим страхотни играчи. Елина не за първи път идва в столицата ни. Тя беше тук за Турнира на шампионките на WTA преди няколко години. Елина и цялото ѝ семейство обичат София.

Мисля, че тя ще бъде с татко си през седмицата. Сигурно ще поддържа и Гаел. Елина е много известна измежду българските фенове и евентуално ще има среща с тях. Кой е любимец за трофея? Данийл Медведев, само че и Карен Хачанов е в невероятна форма. Вавринка ще желае да се потвърди в София. От Гаел Монфис също може да се чакат изненади “, разяснява Гюров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР