Гаел Бонел Санчес, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на

...
Гаел Бонел Санчес, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на
Коментари Харесай

Принцесата на Камбоджа идва за Мис България

Гаел Бонел Санчес, предприемач, продуцент и шеф по развиването на Nu Boyana Film Studios, към този момент ще провежда националния конкурс Мис България. Неговата цел е да сътвори облик, който съчетава авторитет, искра, традиция, доверие и честност, като в същото време акцентира смисъла на естествената хубост.

В предишното той е работил в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продуцентски компании в света, която има състезанието Мис Франция. След това усъвършенства бизнес уменията си, като основа разнообразни новаторски марки и сега управлява развиването на едно от най-големите кино студия в света, Nu Boyana Film Studios.

Целта в този момент е да се издигне престижът и традицията на това национално съревнование, като му се внесе нотка от холивудския имидж. Тази година събитието Мис България дава обещание вълнуваща нова визия. Под тематиката " Холивуд в пост-апокалиптичен фон на Ню Йорк " се стремим да предадем обръщение за опазване, като в същото време поддържаме блясъка, който характеризира вечерта на Мис България. Защо Холивуд?

Защото събитието ще се организира в Nu Boyana Film Studios, дъщерната компания на една от най-дългогодишните самостоятелни кино компании в Холивуд. Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие…Водещ на шоуто е известният Орлин Павлов. В журито ще блестят членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Също по този начин изпълнителният шеф на CHMPS Parisse ще бъде част от журито. CHMPS Parisse е една от най-хубавите фешън френски марки, които обличат интернационалните топ 10 футболисти като Kyllian Mbappé или Kingsley Coman.

Джена и Ема Нородом са камбоджански принцеси и членове на камбоджанското кралско семейство. Те са внучка на крал Нородом Сиамони и правнучка на някогашния крал Нородом Сианук. Принцеса Джена. е и актриса, певица, танцьорка, модел. Тя е суперзвезда и в Азия и натрупва повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата дискретна сестра, е надарен интернационален модел.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР