Гадната новина е, че не можем сами да отгатнем какво ...

Гадната новина е, че не можем сами да отгатнем какво

Кардиологът Сотир Марчев разкри гадна новина за кръвното през горещините

" Гадната вест е, че не можем сами да отгатнем какво ще стане с нашето кръвно през горещината. Добрата вест е, че на болшинството хора кръвното спада ". Това съобщи кардиологът Сотир Марчев в ефира на Нова телевизия. " Инфарктите и инсултите през лятото понижават, неприятната вест е, че има единични хора, на които горещините им предизвиква повишение на кръвното.

Трябва да се мери кръвното, не си намалявайте хапчетата. На това горещо време се усещаме по-приятно като пием нещо студено, топлите течности пречат на организма. Най-общо казано не се предлагат топлите неща ", поучава специалистът.

И това е забавно: Акад. доктор Ангел Гълъбов: 130 ентеровируса ни дебнат на морето и в басейните - Четете още на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to

" От горещините умират в международен мащаб повече хора в сравнение с вулканите и земетресенията. Ако имате свои непосредствен, който знаете, че е самичък и възрастен, звъннете му, чукнете му на вратата, с цел да ревизирате дали е добре.

Шапката в никакъв случай не може да ни запари доста, само че би трябвало да носим такава с външна страна ", сподели още Марчев.

" Изключете електроуредите, не гответе, яжте храната студена и не преяждайте ", предлага експертът.

Източник: blitz.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg