Гаджето не ме е оставило. С тези думи чаровната моделка

...
Гаджето не ме е оставило. С тези думи чаровната моделка
Коментари Харесай

Красивата Розмари нанесе жесток удар на съквартирантите

" Гаджето не ме е оставило. " С тези думи чаровната моделка Розмари опроверга слуховете, че след престоя й в къщата на " ВИП брат " е зарязана от половинката си. Мъжът до момичето на " Ивет модерно " живее в Германия. Розмари ще стои още месец у нас, след което ще се види с най-важния човек.

Красавицата отхвърли да разяснява дали е правила секс в къщата на Големия брат. Слух за това пусна някогашният й съквартирант Ричард. Мистър София се похвали, че е спал с моделката.

" Нямаше право да приказва такива неща, и то пред цяла България - изясни пред " България Днес " Розмари. - Темата за секса ще запазя в загадка. Приятелят ми знае какво съм правила в къщата, познава ме добре ", безапелационна е мацката, като остави загадката неразрешена.

Розмари разкри, че Ричард е един от най-близките й хора в къщата. Въпреки че се скъса да се хвали по какъв начин е спал с нея, Розмари не таи неприятни усеща към фитнес инструктора.

" Нямам връзки с Ричард. Не сме гаджета, както се приказва. Просто другари ", признава моделката.

Брюнетката разкрива, че множеството от съквартирантите в къщата са си поставили маски.

" Не са същински. Петко и Божана най-много. Някои от съквартирантите ги е боязън да си кажат мнението, тъй като ще бъдат наругани от други. За пръв път чух някой да вика толкоз доста и мощно, колкото Петко. Повечето играят игри. Не чаках сходно нещо. Влязох в един друг свят. Най-близка бях със Стефан и Ваня Костова ", изяснява Розмари.

Моделката разкрива, че Валентин Кулагин, който е определян от всички за най-големия дразнител в къщата, е предизвикан и по тази причина е толкоз нападателен.

" Изгледах огромна част от излъчените епизоди. Не е показано по какъв начин другите тормозят Кулагин. Нормално е той да им отвръща ", доверява Розмари.

Красавицата ще поддържа Атанас Колев. Според нея някогашният на Мария Илиева има капацитет да завоюва, а също така е млад и животът е пред него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР