Гаджето на защитника на Левски“ Келиан ван дер Каап -

...
Гаджето на защитника на Левски“ Келиан ван дер Каап -
Коментари Харесай

Надарено синьо гадже стана стюардеса

Гаджето на бранителя на „ Левски “ Келиан ван дер Каап - Лайла Шарлот, е една от най-атрактивните половинки на „ Герена “. Нидерландката впечатлява със съблазън и жанр.
Отскоро с изключение на „ сините “ почитатели надарената кокона радва и пасажерите в небето, написа България Днес.

Половинката на бранителя към този момент е стюардеса, научи „ България Днес “. Лайла е част от екипа на една от двете най-известни компании за нискотарифно пътешестване. Това стана факт неотдавна. Преди това нидерландката изкара курс в Будапеща. По време на него усвои всички тънкости на занаята. Обучението й продължи към месец. След него единствено най-добре представителите се бяха поканени да се причислят към отбора на компанията. Лайла направи първите си курсове на борда на самолетите в последните 30 дни. Половинката на Ван дер Каап е извънредно удовлетворена от новата си работа. Пътниците от мъжки пол сигурно също не остават безразлични към сексапилната стюардеса , която се грижи да не им липсва нищо по време на полет. Въпреки натоварения си график с хвърчене Лайла прави всичко по силите си да не пропуща мачовете на „ Левски “ в София. Така в събота сутринта имаше полет, а в ранния следобяд бе на Националния стадион да поддържа обичания и „ сините “ в дербито с ЦСКА-София. Ван дер Каап влезе като запаса.

Атрактивната нидерландка дойде със бранителя незабавно след прехвърлянето му в „ Левски “. Двамата бързо се аклиматизираха с живота в София. Лайла откри и приятелки в лицата на половинките на Цунами Уелтън и Хосе Кордоба , както и на майката на Роналдо. Заедно
с тях поддържа отдадено „ сините “ на мачовете в столицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР