Гаджето на Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, която е с

...
Гаджето на Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, която е с
Коментари Харесай

Анита на Рачков пусна нова снимка и хейтът се сгромоляса отгоре нея 

Гаджето на Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада от известния тв водещ, пусна фотография в профила си, на която напряко не наподобява на себе си.

На фрагмента, който шокира почитателите ѝ, модифицираната русокоска май много е прекалила с грима и се е състарила с много годинки. Блондинката е привикнала да получава похвали за фотосите, които качва в обществените мрежи, единствено че този път май резултата ще е противоположен, като изключим околните ѝ Facebook познати, които дежурно я затрупват с ласкави фрази.

Наскоро Анита показа, че е претенциозна и много уверена в себе си жена, което е задоволително видно освен от този, само че и от всички други фрагменти в профила ѝ.

В края на предходната година пък, русокоската показа и документ, който е получила след приключен съвсем 3-месечен курс по " Управление и водачество " в София. За какво тъкмо обаче прави намек с това Димитрова, доста скоро ще стане ясно, тъй като към този момент тя не работи нищо.

Е, както се споделя, задоволително ѝ е да бъде " гаджето на Рачков ", чийто месечни приходи са задоволително положителни, само че евентуално амбициозната госпожица желае някъде да се потвърди, с цел да остойности така и така забележителното си самочувствие, написа show.blitz.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР